Wat zeggen patiënten over ons:

Linda van L ‘s-Hertogenbosch 23 mei 2017
Nadat ik flinke pijn had gekregen tijdens het hardlopen, besloot ik de volgende dag contact op te nemen met DBZ fysio. Ik kon diezelfde dag terecht omdat er nog een plekje vrij was bij Paul. Het eerste advies van rust nemen en de oefeningen die ik in de daarop volgende keren kreeg waren duidelijk. Toen Paul een keer ziek was, kreeg ik de keuze om de afspraak door te laten gaan bij een collega of om het te verzetten (ik koos voor de collega). Ik was aan het trainen voor de Vestingloop die wilde ik dan ook graag lopen. Paul gaf aan dat het wel ging lukken. Ik ben in totaal vier keer bij DBZ fysio geweest en dat bleek voldoende te zijn voor mij om de Vestingloop toch uit te lopen!
Een prettige ervaring bij DBZ fysio, zowel organisatorisch als de therapie inhoudelijk.

Gonny v.d H. ‘s-Hertogenbosch 30 september 2016
Na jarenlange rugklachten waarbij overeind komen al pijn deed, werd ik doorverwezen naar DBZ fysio. Inmiddels ben ik vier maanden verder en ben door het trainen van de spieren in mijn onderrug enorm vooruit gegaan.
Ik ben te spreken over de manier waarop ik zelf geactiveerd ben en de kennis en drive van mijn fysiotherapeut Paul van Otterloo. Daarnaast waardeer ik de zorgvuldigheid waarmee het trainingsprogramma is opgebouwd. We zijn de oefeningen begonnen met een stok. Inmiddels train ik met 20 kg gewicht en ben ik weer in staat om 2x per week te gaan sporten. En dan te bedenken dat ik volgens mijn arts met de pijn zou moeten leren leven. Wat ben ik blij dat ik me hier niet bij neergelegd heb.
Dankzij DBZ fysio kan ik vrijwel alles weer doen en heb mijn leven weer helemaal opgepakt.

Frans B. ‘s-Hertogenbosch 20 december 2014 
Ik vind het belangrijk om fit te blijven en daarom loop ik graag en regelmatig hard. Nu ik boven de 50 ben merk ik dat ik vaker een pijntje of een blessure oploop. Zo had ik laatst regelmatig last van kramp. Je denkt dan aan een spierprobleem en dat massage en rust wel zal helpen. Dat was echter niet het geval. Bij DBZ fysio hebben ze niet alleen naar de spieren gekeken, maar naar het hele bewegingsapparaat. Ook werd er overlegd met een collega. Alles hangt met alles samen, dat bleek maar weer. Na een paar behandelingen waren mijn problemen verdwenen. Met adviezen over rekken, strekken en soepel blijven ben ik weer hard aan het lopen. Bij DBZ fysio hebben ze mij prima geholpen.

Fenna R. ‘s-Hertogenbosch 26 mei 2015 (Bestuur BTC de Pettelaer)
Mij werd gevraagd of ik kort op papier wilde zetten wat mijn ervaring met DBZ fysio is. Maar natuurlijk! Voor wat hoort wat ???? Al enkele maanden had ik pijn aan mijn achillespees. Als ik begon met sporten (tennis, hardlopen, skeeleren) ging het nog wel, maar halverwege nam de pijn toe en dit hield lang aan. Ik merkte dat ik ’s ochtends, als ik uit bed stapte, op mijn tenen liep, om mijn achillespees te ontzien. Nadat ik hier toch wel iets te lang mee had doorgelopen ben ik de praktijk DBZ fysio binnengestapt.Tijdens het eerste consult is helder gemaakt waar mijn klachten zaten. Ik dacht dat door de klachten die ik had aan mijn achillespees het duidelijk was waar het “fout” zat; in mijn achillespees. Aangezien ik ook klachten aan mijn scheenbeen aangaf, heeft sportfysiotherapeut Paul ook de rest van mijn benen en heupen bekeken. Hij zag dat ik mijn been foutief bewoog, hierin was ook een sterk rechts/links verschil te zien. En zo ontstond uiteindelijk een verkeerde belasting op mijn kuit. Er is op die eerste dag direct een plan gemaakt. Ook kon Paul aangeven hoeveel behandelingen ik ongeveer nodig zou hebben.Tijdens de behandeling is aandacht besteed aan de bewegingsvrijheid van mijn enkels, heup, onderrug en bekken om zodoende mijn bestaande klachten te verhelpen. Ik had nooit gedacht dat bijvoorbeeld los maken van mijn onderrug bij zou dragen aan het oplossen van de klachten die ik had aan mijn achillespees en scheenbeen. Door de uitleg die ik tijdens de behandelingen kreeg werd het mijn allemaal duidelijk.Ik heb 4x op de behandeltafel gelegen, daarna was ik klachtenvrij. Dit had ik natuurlijk veel eerder moeten doen. Zoals je kunt elzen ben ik echt tevreden over de behandeling die ik heb gehad. Een goed voorbeeld van hoe een onschuldig lijkende klacht toch met meerdere plekken elders in het lichaam te maken kan hebben. Een blessurevrij tennisseizoen kan beginnen!

Laura H. ‘s-Hertogenbosch 27 november 2014
Sinds drie jaar kom ik iedere week bij DBZ fysio in verband met een chronische reumatische aandoening.
Op maandag heb ik een vaste afspraak bij Rianne. Zij masseert en mobiliseert mijn wervelkolom. Elke donderdag sport ik een uur in een klein groepje bij Sanne. Daar wordt aandacht besteed aan het verbeteren en stabiliseren van mijn conditie en spierkracht.
Sanne en Rianne zijn goed op elkaar ingespeeld, waardoor de behandelingen elkaar aanvullen en zo’n optimaal mogelijk resultaat opleveren. De gezellige sfeer en de aandacht voor mijn individuele behoeften, zorgen ervoor dat ik altijd met plezier naar DBZ fysio ga!