Jasper Trommelen


Fysiotherapeut
Medical taping

Fysiotherapeut
BIG-nummer: 69923778804

Jasper Trommelen, dat ben ik! Geboren en getogen Bosschenaar en Oeteldonk in hart en nieren. In 2018 afgestudeerd aan de opleiding tot fysiotherapeut aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

Tijdens mijn afstuderen als fysiotherapeut heb ik mij gefocust op een musculoskeletaal uitstroomprofiel. Hierbij heb ik de minor ‘Spinal Musculoskeletal Physiotherapy’ doorlopen. Ik ben blij dat ik de kans heb gekregen om na mijn afstudeerstage hier bij DBZ fysio het team te komen versterken. In het begin gecombineerd met een parttime dienstverband in Oss, sinds 2019 volledig bij DBZ fysio.

Binnen DBZ fysio richt ik mij op de algemene fysiotherapie. Voor al uw pijnklachten en andere beperkingen in uw lichamelijk functioneren, kunt u bij mij terecht! Mijn aandachtsgebieden liggen daarbinnen op chronische pijnen en knieklachten. Sinds 2020 werk ik deels bij BeLife,  een organisatie die zich richt op multidisciplinaire revalidatie bij patiënten met chronische pijn.

Buiten mijn werkzaamheden bij DBZ fysio ben ik graag actief bezig. Vroeger voornamelijk teamsporten; voetbal en basketbal. Momenteel meer gericht op fysieke prestatie; fitness, wielrennen en hardlopen. Voor 2020 stonden de Halve Marathon van Berlijn en Venlo op het programma en met collega’s de deelname aan de ¼ Triathlon Rosmalen.

Dit zeggen wij over Jasper:

Tijdens de eindstage die hij bij ons heeft gelopen heeft Jasper een plezierige indruk achtergelaten. Sindsdien heeft hij een enorme groeicurve laten zien en is hij uitgegroeid tot een kundige en sociale zorgprofessional. Jasper heeft een rustige persoonlijkheid en een luisterend oor. Als collega wordt hij gewaardeerd door zijn flexibiliteit, openheid en vriendelijkheid. Verder daagt hij ons ook op sportief gebied goed uit.