Jasper Trommelen


Fysiotherapeut
Medical taping

Fysiotherapeut
BIG-nummer: 69923778804

Jasper Trommelen, dat ben ik! Geboren en getogen Bosschenaar en oeteldonker in hart en nieren. In 2018 afgestudeerd aan de opleiding tot fysiotherapeut aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen.

Tijdens mijn afstuderen als fysiotherapeut heb ik mij gefocust op een musculoskeletaal uitstroomprofiel. Hierbij heb ik de minor ‘Spinal Musculoskeletal Physiotherapy’ (introductie op de manuele therapie) doorlopen, gevolgd met mijn afstudeerstage hier bij DBZ fysio. Na deze succesvol afgerond te hebben, aangevuld met een waarneming in 2018, ben ik ook in 2019 in dienst bij DBZ fysio.

Binnen DBZ fysio richt ik mij op de algemene fysiotherapie. Voor al uw pijnklachten en andere beperkingen in uw lichamelijk functioneren, kunt u bij mij terecht! Verder ben ik nu bezig met Cognitieve Gedragstherapie en vanuit de Sint Maartenskliniek, te Nijmegen, willen we dit gaan toepassen in de 1e lijns fysiotherapie. “Beter functioneren met chronische pijn op lange termijn.”

Buiten mijn werkzaamheden bij DBZ fysio ben ik graag actief bezig. Vroeger met name teamsporten; voetbal en basketbal, momenteel meer gericht op fysieke prestatie; fitness, wielrennen en hardlopen. Voor 2019 staan de Halve Marathon van Parijs en Venlo op het programma.

Dit zeggen wij over Jasper:

Tijdens de eindstage die hij bij ons heeft gelopen heeft Jasper een plezierige indruk achtergelaten. Sindsdien heeft hij een enorme groeicurve laten zien en is hij uitgegroeid tot een kundige en sociale zorgprofessional. Jasper heeft een rustige persoonlijkheid en een luisterend oor. Als collega wordt hij gewaardeerd door zijn flexibiliteit, openheid en vriendelijkheid. Verder daagt hij ons ook op sportief gebied goed uit.