Karin Brekelmans


Fysiotherapeut
Schouderspecialist
Master Manueel therapeut
Instructrice Perfect Pilates en Medische Trainingstherapie
Praktijkmanager

Fysiotherapeut – Schouder specialist – Master Manueel therapeut – Instructrice Perfect Pilates en Medische Trainingstherapie – Praktijkmanager
BIG-nummer:89055593904

Ik ben Karin Brekelmans en al sinds 2001 werkzaam bij Fysiotherapie De Dommel. Na mijn afstuderen ben ik me meer in het vakgebied gaan verdiepen en begonnen aan de opleiding Manueel Therapie die ik in 2006 heb afgerond. Na vele jaren ervaring hierin te hebben opgedaan heb ik me nog verder gespecialiseerd en ben ik nu schouder specialist en aangesloten bij het Schouder Netwerk Zuid-Oost Nederland (SNZON). Ik geniet ervan om de oorzaak van uw klacht te achterhalen en het samenspel van gewrichten en spieren te optimaliseren, waarin u als totale mens centraal staat.

Deze focus ligt niet alleen op de schouder, maar ook bij het geven van Perfect Pilates lessen, die ik met veel liefde en plezier verzorg.

De laatste jaren vervul ik een managementrol binnen de praktijk. In mijn vrije tijd geniet ik enorm van mijn gezin en dan vooral van mijn 2 heerlijke dochters. Heerlijk samen buiten zijn en met regelmaat een rondje wandelen of hardlopen.
Welkom in de praktijk, ik sta graag voor u klaar.