Mieke van der Steen


Fysiotherapeut
Gecertificeerd Handtherapeut CHT-nl
Oedeem- en lymfetherapeut
Instructrice Perfect Pilates en Medische Trainingstherapie
Praktijkmanager

Fysiotherapeut – Gecertificeerd Handtherapeut CHT-nl – Oedeem- en lymfetherapeut -Instructrice Perfect Pilates en Medische Trainingstherapie – Praktijkmanager
BIG-nummer: 59914266204

Hallo, ik ben Mieke. Sinds 2010 werk ik bij Fysiotherapie de Dommel/DBZ fysio en ik heb mijzelf voornamelijk toegelegd op elleboog- hand- en polsklachten binnen de praktijk. Ik ben naast fysiotherapeut dan ook gecertificeerd handtherapeut.
Ik vind het een fantastische uitdaging om voor elke klacht een oplossing te bedenken en heb inmiddels een breed netwerk van collega’s en specialisten om me heen verzameld die daarbij soms handig van pas komen.
Onze handen zijn zo ontzettend belangrijk om te kunnen doen wat we leuk vinden en wat ons een blij mens maakt. Het is fijn om daar een bijdrage aan te kunnen leveren. De grote diversiteit van klachten én mensen maken mijn vak elke dag weer zeer bewogen en ontzettend dankbaar om uit te voeren.
Daarnaast vind ik het leuk om pilates lessen te verzorgen in de praktijk en houd ik me bezig met het management. In mijn vrije tijd geniet ik enorm van wandelen, tennissen en buiten zijn. Tot ziens in de praktijk!