Online inplannen

 

Een afspraak maken met een fysiotherapeut in onze praktijk kunt u online eenvoudig zelf regelen.

Klik op onderstaande knop om direct een beschikbaar moment te kiezen.

DBZ Fysio en Fysiotherapie de Dommel zijn hetzelfde bedrijf en hebben meerdere locaties in Den Bosch (Chopinstraat 18 & in het Jeroen Bosch Ziekenhuis) en Boxtel (Molenpad 7b/c). U kunt zelf aangeven op welke locatie u behandeld wilt worden. Momenteel is het online inplannen nog niet beschikbaar voor álle therapeuten. Wilt u behandeld worden door één van onze andere fysiotherapeuten? Plan dan uw afspraak door te bellen naar: 073-6142009 of 0411-624404 of maak hier gebruik van het online contactformulier. Wij helpen u graag!

Let op: voor hand- en polsklachten zijn alleen onze collega’s Mieke & Michiel (Fysiotherapeuten) en Renée (Ergotherapeut) beschikbaar voor het online inplannen. Wilt u een afspraak bij een van onze andere collega’s maken? Bel dan naar onze praktijk op 073-6142009 of 0411-624404. Hand- en polsklachten worden behandeld op een van de volgende locaties: Molenpad 7Boxtel, Chopinstraat 18 Den Bosch of Henri Dunantstraat 1 (Jeroen Bosch Ziekenhuis). U kunt bij het maken van een afspraak voor hand- en polsklachten een van deze locaties kiezen.

Voor andere klachten dan hand- en polsklachten kunt u terecht op Molenpad 7b in Boxtel of op de Chopinstraat 18 in Den Bosch.

Bent u al onder behandeling bij ons, en wilt u een vervolgafspraak maken? Dat kan via het patiëntenportaal met uw eigen gebruikersnaam en wachtwoord: