Renate Beersma


Fysiotherapeut
Schouderspecialist
Master Manueel therapeut
Instructrice Medische Trainingstherapie

Fysiotherapeut – Schouderspecialist – Master Manueel therapeut – Instructrice Medische Trainingstherapie
BIG-nummer: 69917222404

Even voorstellen! Ik ben Renate Beersma en ik ben sinds 2013 afgestudeerd als fysiotherapeut. Ik heb een aantal jaar ervaring opgedaan in andere praktijken en ben sinds 1 januari 2017 werkzaam bij fysiotherapie De Dommel in Boxtel.
In 2018 heb ik mijn Master Manuele Therapie behaald in Rotterdam en mijzelf dus gespecialiseerd in de wervelkolom. Daarnaast heb ik mijzelf ook toegelegd op schouderklachten en ben ik aangesloten bij het SchouderNetwerk Zuid-Oost Nederland.
Wat ik zo leuk vind aan mijn werk is dat ik naast mijn specialisatie ook algemene klachten mag behandelen. Hierdoor is er veel variatie in mijn werkdag en die variatie vind ik ook weer terug in u als cliënt. Geen klacht is hetzelfde en ik vind het een leuke uitdaging om met u aan slag te gaan om uw klachten uit te pluizen en een behandelplan op te stellen.
Verder houd ik me in de praktijk bezig met FysioFitness, REAsupport en heb ik de cursus medical taping gedaan. Buiten het werk geniet ik enorm van mijn familie, lekker eten, tennissen en lezen, maar ook Netflix staat regelmatig aan. Welkom in de praktijk en ik sta graag voor u klaar!