Renée Verstijnen


Ergotherapeut

Ergotherapeut

Hallo, ik ben Renée. Sinds november 2020 ben ik als ergotherapeut werkzaam bij Fysiotherapie de Dommel/DBZ fysio. Tijdens mijn studie ergotherapie heb ik gekozen om mijn afstudeerstage binnen de specialisatie ‘handtherapie’ te doen, waardoor ik de affiniteit heb ontwikkeld in het behandelen van hand- en polsklachten. Vanuit mijn achtergrond als ergotherapeut ben ik vooral gericht op het mogelijk maken van betekenisvol handelen, ondanks de beperking die iemand ervaart. Ik ben van mening dat je handen één van de belangrijkste instrumenten van je lichaam zijn. Ik haal dan ook veel energie uit het vinden van een passende behandeling, om met een lach, het betekenisvol handelen weer mogelijk te maken.

Als beginnend ergotherapeut heb ik een frisse blik en streef ik ernaar om mezelf te blijven ontwikkelen. In januari 2021 start ik dan ook met de specialisatie opleiding tot gecertificeerd handtherapeut.

In mijn vrije tijd ben ik graag met familie en vrienden en vind ik het leuk om te voetballen en nieuwe recepten te proberen.

Groetjes!