Rianne Boot


Fysiotherapeut
Manueel therapeut MSc
COPD fysiotherapeut
Hoofdpijn en duizeligheid fysiotherapeut
Diabetis Mellitus
Corona fysiotherapeut
Lid COPD netwerk ‘s-Hertogenbosch
Bestuurslid Zorggroep fysiotherapie ‘s-Hertogenbosch e.o.

Fysiotherapeut – Manueeltherapeut MSc – COPD – Hoofdpijn/duizeligheid
BIG-nummer: 49064006304

In 2005 ben ik afgestudeerd als Fysiotherapeut aan de Hoge school Van Utrecht. na mijn stage te hebben afgerond in een particuliere praktijk in Lexmond ben ik daar de eerste jaren blijven werken en ben ik mij meer gaan verdiepen in COPD, diabetis mellitus en schouderklachten. Sinds 2008 ben ik werkzaam bij DBZ fysio. Van maandag tot en met donderdag ben ik werkzaam op de locaties Chopinstraat en Zuiderhoed.

In 2008 ben ik gestart met de opleiding Master Manuele Therapie en deze 3 jaar later afgerond. In de tussentijd heb ik cursussen gevold omtrent COPD en diabetis mellitus. Ik ben aangesloten bij het COPD netwerk en de Zorggroep ‘s-Hertogenbosch. Momenteel ben ik bestuurslid van Zorggroep fysiotherapie ‘s-Hertogenbosch e.o.

De afgelopen jaren heb ik mij gespecialiseerd in patiënten met nekklachten, hoofdpijn en duizeligheidsklachten zodat ik deze doelgroep nog beter kan onderzoeken en behandelen. Tevens zie ik kaak-patiënten in combinatie met hoofdpijn en/of spanningsklachten.

Binnen de praktijk ben ik verantwoordelijk voor de verschillende protocollen en handboeken waar wij in de praktijk gebruik van maken, rekening houdende met de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen.

Tijdens het behandeltraject vind ik het belangrijk om de doelstellingen met de patiënt op te stellen en helder te hebben wat er van elkaar verwacht wordt. daarbij is de behandeling niet puur gericht op symptoombestrijding maar juist op de oorzaak en preventie.

Ik zie u graag in de praktijk!

Dit zeggen wij over Rianne:

Deze Friese waterrat heeft helemaal haar draai gevonden in het wonderschone ‘s-Hertogenbosch. Ze staat altijd voor iedereen klaar, heeft een zeer geduldig luisterend oor en is een echte vakvrouw. Ontwikkelen binnen haar vak gaat met veel aandacht, en dat weet ze ook overbrengen op haar patiënten. Als collega is ze super betrouwbaar en een hele fijne aanvulling op ons team!